Mit løfte – Dag 11

Kl. 08.30: Godmorgen. Over 12 timers søvn, og jeg har det værre end i går. Jeg har en Skypesamtale kl 9.00, så jeg tager bare lige 100 g yoghurt og 10 g hørfrø… ikke at jeg har lyst til noget som helst.

Kl. 10.47: Færdig med samtale og jeg er nu klar til at få noget mere mad ned. Jeg har stadig ikke lyst, men kroppen skal jo bruge noget at stå imod med. Derfor spiser jeg nu:

  • 2 æggeblommer
  • 3 æggehvider
  • 30 g broccoli
  • 50 g avokado
  • 30 g gulerod
  • 50 g bønner

Kl. 14.10: Jeg var helt smadret efter morgenmaden, så jeg lagde mig for at sove. Det blev til små 3 timer. Vi har ikke mere mad i huset – så enten skal vi bestille noget udefra (hvilket jo næsten altid er lig med et usundt måltid)  eller også skal vi slæbe os ind til byen og købe ind. Det ender garanteret med det sidste, for ellers har vi bare et nyt problem i morgen.

Kl. 17.07: Vi har nu købt ind. Nicolai fik en sandwich derinde, og jeg spiste et æble og en banan. Lige nu tror jeg Nicolai skal sove lidt (han stod op kl 2 i nat), og så laver vi nok noget mad, når han vågner.

Jeg beklager virkelig de meget tørre indlæg disse dage. Jeg har desværre ikke overskud til mere, men forhåbetnlig er jeg tilbage ved mig selv inden for et par dage.

Kl. 19.06: Jeg orker ikke at lave mad, og jeg vil i virkeligheden bare gerne sove. Så i stedet for at lave aftensmad, bliver det bare til 300 g yoghurt og 40 g hørfrø.

Jeg har fået alt for lidt mad i dag. Det er der ingen tvivl om. Denne dag ligger naturligvis uden for normen. Jeg håber bare på, at jeg har det bedre i morgen.

 

Kommentarer - Offentliggøres ikke på Facebook, med mindre du aktivt vælger det.

Fik du noget ud af indlægget? Sig det ved at dele:

Tagget med:
Udgivet Lev sundt