Mit løfte – Dag 13

Kl. 07.45: Jeg er nødt til at stå op nu, fordi jeg har en aftale hos øjenlægen kl 8.30. Det er bestemt ikke med min gode vilje, da jeg ikke har det meget bedre end i går og helst tilbragte de næste par timer under dynerne.

Kl. 10.18: Jeg er lige kommet hjem, og har spist 2 hårdkogte æg. Hvis mad altid var sådan en kamp at få ned, som det er lige nu, ville der ikke findes en eneste overvægtig person på jorden. Det er virkelig en kamp at spise noget, og – sjovt nok – slet ikke dét, som hele dette løfte-projekt gik ud på, da jeg startede det. Jeg ville gerne dokumentere alt det min indre John gjorde i forsøget på at overtale mig til diverse ting… ikke skrive det ene ligegyldige mikro-indlæg efter det andet, hvor jeg basalt set bare siger “Jeg fik næsten heller ikke noget at spise i dag”. Men jeg bliver ved, fordi det var dét jeg lovede, at jeg ville gøre. Og løfter skal man holde. Jeg bliver ved med at håbe og forvente, at det bliver bedre i morgen, for jeg ved, at det, der foregår lige nu, er super usundt for min krop.

Kl. 14.30: Efter at have sovet endnu 3 timers tid stod vi op og spiste noget yoghurt. Jeg kom igennem ca 150 g før jeg måtte give op. Det er ikke noget under, at jeg er svimmel halvdelen af tiden.

Kl. 16.45: Jeg har pludselig fået tanken “Pasta… jeg gad godt have noget pasta”. Normalt spiser jeg aldrig pasta, men lige nu er jeg være villig til at spise hvad som helst. Eneste problem er selvfølgelig, at vi ikke har pasta i huset. Jeg er endda ligeglad med, om det er John eller mig selv, der foreslår pasta, for selv hvis det er John, er det jo et tegn på, at han er ved at vågne op, hvilket igen er et tegn på, at jeg er ved at få det bedre. Jeg ved, at vi har linser – det kan til nød bruges.

Kl. 18.11: Det første måltid i dagevis, som jeg har nydt (næsten hele vejen igennem). Tænk at det kan være sådan en fornøjelse bare at kunne få noget mad ned. Det startede med tanken omkring pasta og linser og gik over til, at jeg huskede, at vi havde havregryn. Så jeg spiste 4 håndfulde havregryn rå – så dejligt. Og så lavede vi aftensmad. 150 g kød, 100 g linser, 30 g bønner, 100 g avokado og 50 g peberfrugt.

Jeg ved ikke hvor mange kalorier det bliver til for dagen, men det er også lige meget. Jeg er bare glad for endeligt at have det lidt bedre, og faktisk have lyst til noget mad. Nej, hvor jeg glæder mig til i morgen.

 

Kommentarer - Offentliggøres ikke på Facebook, med mindre du aktivt vælger det.

Fik du noget ud af indlægget? Sig det ved at dele:

Tagget med:
Udgivet Lev sundt