Mit løfte – Dag 17

Kl. 08:19: Morgenmad er de efterhånden sædvanelige 2 æg (minus en halv blomme) + 100 g yoghurt og 10 g hørfrø. Ikke just spændende – men det virker.

Kl. 13.27: Vi var ved at løbe tør for mad i køleskabet, så vi bestemte os for at tage ind til byen for 1) at spise en af de gode salater fra det sted vi var den anden dag og 2) købe ind til de resterende dage. Salaten var meget fin – i dag kom der også avokado på.

Kl. 17.33: Da vi købte ind bestemte vi os for at det var ok at lave wraps. Det var jo nok vores indre John, der vandt der. Da vi først fandt nogle wrap-brød som på en eller anden måde havde skiftet de fleste kulhydrater ud med fiber, havde John det nemt med at få os til at smide det ned i kurven. Det var jo også en af de gange, hvor det blev ekstra nemt, fordi vi var to der syndede. Det er altid nemmere end hvis det kun er en selv.

Derfor blev aftensmaden til:

1 wrap (45 g = 81 kacl) med ca. 150 g kød, peberfrugt, avokado, linser, tomat og kål.

Herudover blev det til 1 æble og en halv proteinbar som snack i løbet af dagen. Jeg kan nu med stengaranti sige, at min mavesæk er blevet mindre som følge af alle de dage, hvor jeg var syg og ikke fik ret meget at spise. Det er jo fint nok, og jeg skal gøre mit bedste for ikke at udvide den igen (Gruer lidt for det krydstogt vi skal på efter dette projekt udløber). Men jeg skal også sikre mig, at jeg rent faktisk får nok mad. I morgen vil jeg prøve at skrive op igen, således at jeg får et billede af kalorierne. Mit instinkt fortæller mig, at jeg ligger i den lave ende, men det vil være rart at få testet af.

 

Kommentarer - Offentliggøres ikke på Facebook, med mindre du aktivt vælger det.

Fik du noget ud af indlægget? Sig det ved at dele:

Tagget med: , , ,
Udgivet Lev sundt