Mit løfte – Dag 20

Den sidste dag af projektet!

I morgen flyver vi til Puerto Rico, hvor vi skal mødes med mine forældre. Derefter tager vi sammen på krydstogtet d. 26. Fri buffet – med hvad der sikkert er super lækker mad – i en uge. Det bliver altså noget af en udfordring. Men jeg regner med at klare den – især fordi jeg virkelig begynder at føle, at det er let. Min indre John var meget aktiv de første par dage, men efter dét gav han mere og mere op, og nu er jeg tilbage ved den livsstil ,jeg havde for et år siden, før jeg røg ind i en dårlig vane.

Kl. 08.12: Morgenmaden blev igen til 2 æg (hvor jeg fjernede 1½ blomme) og ca. 150 g yoghurt, 20 g havregryn og 20 g hørfrø.

Kl. 11.12: 40 g nødder + 1 æble.

Kl. 13.40: En sen frokost efter en Skype samtale med min moster. Jeg fik:

  • 2 spejlæg
  • 75 g bønner
  • 50 g kål
  • 50 g peberfrugt

Kl. 16:39: Jeg spiste et æble på vej ud for at gå en tur. Nicolai er sliksulten, men vi tror ikke, at der er nogen butikker i området, så det er mere bare for at gå en tur, end fordi vi regner med at finde noget.

Kl. 18.10: Vi fandt masser af muligheder for slik, is og kager. Endda Oreo med MEGA-creme. Jeg vil ikke sige, at jeg nogensinde blev super presset, men på en skala fra 1 til 10, så var vi måske oppe på en 4’er. Især da Nicolai rent faktisk begyndte at spise den is og det chokolade, han havde købt.

Det så bestemt godt ud, men især tanken om at have sukker i blodet, når vi rammer et krydstogt med en ta’ selv buffet, hjalp mig med at holde mig i skindet. Prisen jeg ville betale ville simpelthen blive alt for stor, ved at forære John argumentet “Nu er det jo også ligemeget”.

I stedet gik jeg fredeligt hjem og spiste en aftensmad bestående af 200 g yoghurt, 30 g havregryn og 20 g hørfrø. Og nu hvor alt slikket og isen er væk, er det jo en fantastisk følelse at have sagt nej. Så jeg er stolt af mig selv i dag.

Vægtmæssigt blev resultatet af mit 20 dages løfte, at jeg tabte mig ca. 4 kilo. Det er for meget med 1,3 kilo om ugen, men det var nok kraftigt ‘hjulpet’ på vej af min sygdom i midten af forløbet.

Det er dog er klart vigtigere for mig end vægttabet, er at jeg har en god følelse med mig selv igen. Jeg vågner ikke og fortyder, det jeg spiste dagen før. Jeg er ikke frustreret over det jeg ser i spejlet. Jeg bryder ikke de løfter jeg giver mig selv. Jeg opbygger selvtillid ved at sige nej til John og ja til mine langsigtede mål. Jeg har på 20 dage skiftet gear i mit liv, og er nu på et spor, som jeg ved fører til mere daglig glæde. Mindre øjeblikkelig tilfredsstillelse, men meget mere daglig glæde. Og det er et bytte jeg meget gerne laver.

 

Kommentarer - Offentliggøres ikke på Facebook, med mindre du aktivt vælger det.

Fik du noget ud af indlægget? Sig det ved at dele:

Tagget med: , ,
Udgivet Lev sundt