Mit løfte – Dag 7

Kl. 06.30: Efter 4½ times søvn er det op, for at komme i bad efter i går. Set i bagsklogskabens klare lys ved jeg egentlig ikke hvorfor vi stod  tidligt op for at nå at gå i bad og spise morgenmad, men det gjorde vi altså. Noget jeg kom til at fortryde senere, da træthed også er noget af dét, der kan få en ud af balance, hvilket gør livet markant nemmere for den indre John.

Kl. 7.23: Jeg spiste igen i dag en stor morgenmad for at være sikker på, at jeg ikke gik kold i løbet af dagen. John var helt sikkert involveret eftersom jeg var så træt… Det er virkelig lang tid siden, at jeg kun har fået 4½ times søvn, og samtidig set frem imod, at skulle henholdsvis koncentrere mig og lave jubeldans i 14½ time til Tony Robbins seminaret. Yes… 14½ time… seminaret er sat til at stoppe kl. 23 i aften, men det var det også i går, hvor vi stoppede kl. 01.

Det blev til:

 • 1 helt æg
 • 1 ekstra æggehvide
 • 600 g yoghurt
 • 50 g hørfrø

Jeg er helt chokeret over at se dette. I mine noter stod der: 150 g yoghurt + 10 g hørfrø og lige neden under stod der 450 g yoghurt og 40 g hørfrø. Instinktivt tænkte jeg, det måtte være en fejl… at jeg ‘nok’ kun havde fået de 450 (tak for indput, John), men jeg må antage, at jeg har skrevet det af en grund. Det var nok en kombination af træthet, selvmedlidenhed og John, der fik mig til at åbne en ny bøtte yoghurt… og 10 minutter senere tænke “Ej, nu kan jeg lige så godt tømme den”. Vupti, så har man spist 600 g yoghurt. Imponerende.

I alt 700 kcal, og ikke nemt at se, hvordan denne dag skal gå, uden at jeg enten spiser for meget eller er meget, meget sulten senere på dagen.

Kl. 9.27: Nej, hvor er jeg træt!! Selvom vi danser, og det det snakkes om er spændende, gaber jeg konstant. Men der er en ting, som jeg ved kan få mig til at vågne med det samme… og det er at tygge. Det er ikke nogen god løsning, men det er en løsning.

Kl. 9.40: Jeg spiser 1 banan og 1 skive brød – 200 kcal.

Kl. 10.23: Jeg spiser 1 banan og 1 skive brød mere – 200 kcal.

Kl. 10.56: Jeg spiser 200 g gulerod – 75 kcal.

Kl. 12.23: 30 g proteinbar – 65 kcal.

Det kører bare ustoppeligt ind, og jeg bliver ved med at være ‘sulten’, have ‘brug’ for mad og være meget, meget træt. Jeg ved jo godt, at jeg reelt ikke er sulten, men jeg er smadre-træt, og John har godt og grundigt fat i mig. Jeg kan også mærke effekten af at vide, at jeg ikke skrev bloggen i går, og at jeg heller ikke kommer til at skrive denne blog før om 2 dage. Allerede er det pres, der virkede så godt for mig for et par dage siden ved at gå af – simpelthen fordi jeg ikke skal skrive om det før om nogle dage. Konsekvensen af mine handlinger er udskudt til ‘senere’. John kan næsten få skabt billedet af, at det næsten er vores lille hemmelighed, og at der ikke er nogen, der behøver at få noget at vide om det. Mindre skræmmende bliver det ikke af at jeg fortsætter.

Kl. 13.00: Jeg spiser 1 banan og 1 skive brød – 200 kcal

Kl. 15.02: 150 g grøntsager (broccoli og gulerod) og 15 g proteinbar – 100 kcal.

Kl. 16.47: Jeg spiser 150 g grøntsager – 50 kcal

Kl. 17.09: Jeg spiser 100 g grøntsager mere – 32 kcal.

Dette ender heldigvis med, at være det sidste jeg spiser for dagen. Og derudover kan jeg bare sige gudske tak og lov for, at jeg godt kan lide at snacke grøntsager, ellers var der da potentiale for, at denne dag kunne været gået helt galt. På trods af konstant spisning igennem hele dagen ender jeg på lige over 1600 kcal, hvilket jeg absolut er villig til at sælge den for. Jeg ville ønske jeg ikke havde spist så meget før middag, men sådan blev det nu engang. Og jeg fik en lektion i hvor svære forholdene er når man er træt.

I dag hørte jeg på alverdens undskyldninger fra John:

 • Jeg er træt, jeg har brug for energi
 • Kom nu – bare lige én bid mere (protein baren)
 • Når Nicolai må, så må du også (protein baren)
 • Jeg keder mig!
 • Jeg er sulten!
 • Bananerne skal nok også spises i dag, jeg er ikke sikker på at de holder til i morgen.
 • Nu kan jeg lige så godt rydde op.
 • Se på de andre, de spiser chips som snacks, så gør det da ikke noget med dine grøntsager.
 • Jamen, det smager så godt.
 • Du får så sjældent brød, det skal spises mens det er friskt
 • Osv. osv. osv.

Når først han kommer i gang, så er han ustoppelig når det kommer til dårlige undskyldninger. Fuldstændig som et barn, der ikke vil i seng. Det er komplet ligegyldigt hvor dumme undskyldningerne er. Så længe der er en kinamands chance for at det kan lykkedes, bliver den fyret af, når muligheden er der.

Kl. 00.15: Vi stoppede næsten til tiden, men det tog noget tid at få fat i en Uber, så vi er ikke hjemme og i seng før nu her efter midnat. I morgen starter vi igen kl. 8.30 – men nu har vi lært, at det er der de åbner dørene – ikke der de rent faktisk går i gang. Så i morgen satser vi på, at være der 9.30 i stedet for!

 

Kommentarer - Offentliggøres ikke på Facebook, med mindre du aktivt vælger det.

Fik du noget ud af indlægget? Sig det ved at dele:

Tagget med: , , , , , ,
Udgivet Lev sundt