Mit løfte – Dag 9

Kl. 9.32: Jeg havde en Skype samtale her til morgen, som betød at jeg ikke fik lavet morgenmad til normal tid, og eftersom vi skal afsted om 10 minutter, er der heller ikke tid til det nu. Derfor må vi bare stoppe i supermarkedet, og købe en gang yoghurt, som vi kan dele.

Kl. 10.07: Vi deler en gang yoghurt med hørfrø på græsplænen uden for konference centeret. 400 kcal.

Kl. 11.29: 1 hel proteinbar – fordelt på bidder af 3 forskellige proteinbarer, som vi delte i løbet af 20 minutter. Der lå en på hvert sæde, da vi kom ind, og vi fik ikke nogen sidemand, så haps. Jeg blev lokket af tanken om, at det var en ny smag.

Min indre Johns geniale indspark var: “Man kan da godt lige smage en enkelt bid, så vi ved hvordan den smager”, og det virkede, fordi – og kun fordi – jeg allerede var faldet i i går. Og det virkede i går fordi jeg havde smagt dagen før, og jeg smagte dagen før, fordi jeg var overvældet af træthed. Husk altid at slå mosteret ihjel mens det er lille!

Kl. 13.17: 200 g gulerod. Herefter vælger vi af flere årsager at forlade konferencen. Vi går dog forbi supermarkedet for at se, om vi ikke kan finde noget lækkert til frokost.

Kl. 15.19: Frokost var fantastisk! Det første rigtige varme måltid i 4 dage, hvor der var masser af grøntsager, kød, løg, linser osv. Det var perfekt, og smagte himmelsk. Det blev til:

  • 200 g kød
  • 100 g løg
  • 100 g kål
  • 30 g tomat
  • 50 g agurk
  • 100 g linser
  • 50 g peberfrugt

I alt 1200 kcal for dagen nu. Jeg kunne sagtens bare stoppe dagen her. Jeg tror nemlig uden problemer jeg kunne sove til i morgen, og jeg er helt mæt lige nu. Desværre har vi lovet vores roommate at vi går ud og spiser aftensmad sammen. Jeg tænker, at jeg bare finder en salat eller et stykke grillet kylling.

Jeg vejede mig i supermarkedet i dag. 143 pund med sko, cowboybukser og hættetrøje på. Så det er 4 pund mere end sidste gang, men jeg gætter på at det meste af det er på grund af tøjet…. Men måske er det også de proteinbarer… Der er jo vitterlig ikke andet end lort i dem. Double chocolate chip protein bar med mindre end 1 gram sukker i. Det lyder jo teoretisk set ‘godt nok’ – men hvad undlader de at fortælle? Hvad i alverden har de så puttet i den???

Fra i morgenkan vi komme tilbage i den normale rytme. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til det.

Kl. 21.10: Det blev til en kyllingsalat på restauranten, selvom jeg bestemt havde lyst til meget af det andet også. Det var et virkelig lækkert sted, hvor man klart havde på fornemmelsen af, at de vidste hvordan smagssammensætninger skulle lave, så det var lidt ærgerligt, at skulle nøjes med en salat. Men sådan blev det. Der var linser, kikærter, grønlangkål, babymajs, løg og lidt kylling. Ingen dressing – det kan jeg heldigvis ikke lide. Så jeg håber det forblev inden for de 300 kcal, der var tilbage, og ellers var det i hvert fald sundt!!

Nej hvor jeg glæder mig til at sove… og ikke skulle sætte uret.

ÆNDRING PR 14. MARTS: Jeg glemte i går, at der også var 50 g avokado, så det var faktisk små 100 kalorier mere end jeg havde regnet med. Dog må jeg bare trøste mig med at det er sunde kalorier.

 

Kommentarer - Offentliggøres ikke på Facebook, med mindre du aktivt vælger det.

Fik du noget ud af indlægget? Sig det ved at dele:

Tagget med: , , , , , ,
Udgivet Lev sundt